Ernæringsveildening

Ønsker du å lære mer om hvordan maten du spiser påvirker deg? Eller lurer du på hvordan kostholdet ditt kan bidra til økt fremgang på trening? Vår ernæringsrådgiver kan hjelpe deg med det du lurer på.  

Alle trenger næringsrik mat for at både kroppen og hodet skal fungere best mulig. Ved å bli bevisst på kosthold kan du få mer energi i hverdagen, redusere risiko for livsstilssykdommer og få mer ut av treningsøktene dine. Uansett hva målet ditt er eller hvilken erfaring du har fra tidligere, vil en ernæringsrådgiver hjelpe deg med å tilpasse matvarevalg og måltidssammensetning for å optimalisere din hverdag.  

En time hos ernæringsrådgiver er en investering i din helse!

Vår ernæringsrådgiver
Frøya Berg Grønvik

Jeg heter Frøya og er Kraft sin nye ernæringsrådgiver.

Min interesse for ernæring bunner i et ønske om å hjelpe mennesker å se alle mulighetene mat kan by på. Et sunt og variert kosthold kan gi økt livskvalitet, bedre treningsprogresjon, bedre helse og ikke minst gi mye glede. Alle har en formening om ernæring, og det kan være vanskelig å vite hvilke kilder man kan stole på. Med min faglige kompetanse ønsker jeg å formidle at en sunn livsstil verken trenger å være vanskelig eller dyr å gjennomføre. Sammen kan vi komme frem til det optimale kostholdet som passer din hverdag og hjelper deg med å nå dine mål.

Faglig kompetanse:

  • Bachelor i ernæring
  • Påbegynt master i klinisk ernæring
  • Årsstudium i psykologi

Ønsker du å komme i kontakt med Frøya for å bestille time eller har du noen spørsmål, send oss en epost til: KAB@kraftsportssenter.no