GJESTETRENING

Gjestetrening mulig f.o.m. 05.07.21.

Gjestetrening gjenåpnes. For å gjestetrene på Kraft sportssenter, behøver vi å registrere en egen kontrakt. Vi ber deg sende oss henvendelse på e-post: [email protected] med følgende informasjon: Tilhørende treningssenter, fullt navn, fødselsdato, telefonnummer og e-post. 

Medlemmer på Kraft oppfordres til å ta kontakt med det aktuelle gjestesenter for nødvendig informasjon om gjestetrening.
Som studentmedlem på Kraft, har du mulighet til å gratis gjestetrene hos andre samskipnader rundt omkring i Norge. 

Du kan gjestetrene inntil 15 dager spredt utover et kalenderår, i tillegg til inntil to måneder i sommerferien i perioden 1. juni til 1. september.

Hva er gjestetrening?
Med gjestetrening får du som student mulighet til å trene gratis hos andre samskipnader. Du må ha et aktivt medlemskap hos oss i perioden du skal gjestetrene, og du benytter medlemskortet ditt fra oss når du gjestetrener.

Skal du til Oslo må du hente ut eget gjestetreningskort i resepsjonen på Kraft Sportssenter.

Hvorfor må jeg ha med gjestetreningskort til Oslo?
Sentrene i Oslo har ikke har samme chip-leser som oss, og dermed må du hente ut egne gjestetreningskort om du skal gjestetrene her. Det må hentes hos ett av våre sentre før du drar.

Trening i Narvik og Alta
Siden Narvik og Alta også er en del av Kraft kan alle som er medlem på Kraft Sportssenter også benytte treningstilbudene der, uten at det regnes som gjestetrening. 

Info om treningstilbud, åpningstid, regler og rutiner etc.
Info om tilbudene hos de andre studentsamskipnadene finner du på deres nettsider. 

Det er alltid ditt ansvar som medlem å sette deg inn i hvilke regler og rutiner som gjelder på senteret du skal gjestetrene på. Flere av samskipnadens treningssentre har for tiden innført booking av egentrening samt. gruppetimer, og du må ta kontakt med senteret du skal gjestetrene på for å  booke treningstid.

Er du usikker, tar du direkte kontaktet med senteret. Dette er spesielt viktig i disse tider, da egne smittevernstiltak kan pålegges medlemmer.

Trondheim (SiT) Bergen (Sammen) Oslo (SiO) Stavanger (SiS) Agder(SiA) Ås (SiÅs) Vestfold og Drammen (SsN) 

Er du medlem ved et annet treningssenter i samskipnaden, og ønsker å gjestetrene i Tromsø? 

For at du som gjest skal kunne trene på Kraft, må du ta kontakt med oss på epost [email protected] eller ved å ringe vår resepsjon på 77 64 90 60.