2024/09/03

Kraft Bingo

I perioden 4. september til 20. oktober arrangerer vi høstens Kraft Bingo, og med det oppfordrer deg til å delta på våre gruppetimer. Få fire på rad eller fullt brett og vær med å trekningen av flotte premier! 

Regler: 

Det er to forskjellige bingobrett (forside og bakside), og på hver brett finner du 15 forskjellige instruktører og en spørreundersøkelse. For å kunne krysse av en rute, må du delta på gruppetimen til instruktøren som er avbildet. Etter gruppetimen får du stempel i resepsjonen. 

På bingobrettet ønsker du å få fire på rad, eller fullt brett. Det er mulig å få fire på rad både vannrett, loddrett og diagonalt. Hver fire på rad du får, gir 1 lodd i trekningen om gavekort på 500,-. Det er maks 4 fire på rad per brett. 

Ved fullt brett er du med i trekningen om 6 måneder gratis medlemskap på Kraft og et gavekort på 1000,-. Ved fullt brett får du i tillegg 4 lodd i trekningen om gavekort på 500,-. Fyller du både forsiden og baksiden på bingobrettet får du 2 lodd i trekningen om de største premiene, og 8 lodd i trekningen om gavekortene på 500,-. 

Det er også mulig å ha fullt brett + f.eks 2 fire på rad på andre siden av brettet. Da får du 1 vinnersjanse i den store trekningen og 6 i den lille. 

Det er kun ett bingobrett (forside og bakside) per person. 

Alle som får minimum ett stempel er med i trekningen av en måned gratis trening. 

Premier:

Fullt brett: 6 måneder med gratis medlemskap på Kraft eller gavekort på Jekta til en verdi på 1000,- 

Fire på rad: 2 gavekort på Jekta til en verdi på 500,- 

1 stempel eller mer: 1 måned med gratis medlemskap på Kraft

Spørsmål og svar: 

Jeg var på en gruppetime forrige uke, men har ikke fått stempel for den. Kan jeg få det nå?

Ja, det kan du. Ta kontakt med våre ansatte i resepsjonen, så kontrollerer de bookinghistorikken din og kan gi deg et stempel. 

Jeg skal på Svett på Kraft 19. oktober. Teller disse timene på bingobrettet? 

Ja, det gjør de! Deltar du på en time med f.eks Therese på Svett på Kraft, kan du få stempel for det på bingobrettet ditt. 

Det var en annen instruktør enn vanlig på gruppetimen min. Hvem kan jeg få stempel for? 

Hvis en instruktør har fått en vikar på timen sin, kan du selv velge om du ønsker stempel for den opprinnelige instrukøren eller om du ønsker stempel for vikaren som stilte opp. 

Jeg finner ikke noen timer med Gosia i timeplanen? 

Det stemmer. Deltar du på en av timene til Kim, kan du krysse av for Gosia på bingobrettet. 




Bingobrettet ditt må være levert inn til oss innen onsdag 23. oktober for å være med i trekningene av premier.