2024/01/02

Januarkampanje

Få en måned gratis trening ved kjøp av eller endring til et medlemskap med bindingstid. 

I vår januarkampanje ønsker vi å gi noe til både eksisterende og nye medlemmer ved Kraft. Derfor lanserer vi en kampanje hvor både nye og eksisterende medlemmer får muligheten til å få en måned gratis trening. 

Ved innmelding eller endring på medlemskap i kampanjeperioden gjelder 13 måneders bindingstid. 


Hvorfor skal man velge et medlemskap med bindingstid eller fornye bindingstiden sin? 

  • Vårt rimligste medlemskap for deg! Hvorfor betale mer enn man må?
  • To måneder med gratis frys! Sett medlemskapet ditt på pause mens du f.eks. er på ferie. 
  • Prisgaranti i bindingstiden. Setter vi opp prisene mens du er i bindingstid, endres ikke prisen din før bindingstiden er utløpt. 
  • Gratis introtime med PT!* La en av våre PT-er vise deg rundt og hjelpe deg igang med treningen. Ønsker du å bli medlem på Kraft? Meld deg inn i januar og velg et av våre medlemskap med bindingstid. Finn medlemskapet for deg, og meld deg inn her. 

Er du allerede medlem? Årets januarkampanje gir også deg muligheten til å få en måned gratis trening. Endre medlemskapet ditt til et medlemskap med bindingstid eller forny bindingstiden din**. 

Har du et medlemskap uten bindingstid, men ønsker å endre til et medlemskap med bindingstid, sender du en e-post til kraft@kraftsportssenter.no med informasjon om hvilket medlemskap du ønsker å endre til. Ønsker du et rabattert medlemskap, legger du ved gyldig studentbevis eller ansattkort som et bilde i e-posten. 

Har du et medlemskap med bindingstid, der du har vært medlem lengre enn bindingstiden og dermed ikke lengre er i aktiv bindingstid, sender du også en e-post til kraft@kraftssportssenter.no med informasjon om at du ønsker å fornye bindingstiden din. Har du et rabattert medlemskap, legger du ved gydig studentbevis eller ansattkort som bilde i e-posten for å vise at du fortsatt har rett på det rabatterte medlemskapet.

*Gjelder kun ved nye medlemskap eller endring fra uten bindingstid til med. Gjelder ikke ved fornyelse av bindingstid. 

**Det er ikke mulig å fornye bindingstiden din hvis du allerede er i aktiv bindingstid, med mindre bindingstiden din utløper i løpet av januar 2023.