2023/03/28

Avvikende åpningstider i mai

Mai innholder mange helligdager, som gjør at du får litt avvikende åpningstider å forholde deg til når du skal trene hos oss. Du har mulighet til å trene hos oss hver dag, med unntak av 17. mai hvor vi holder Kraft på campus stengt. Kraft Elverhøy holder åpent hver dag, inkludert nasjonaldagen. 

Når senteret er ubemannet, kan du benytte mobil adgangskontroll for å åpne ytterdørene. Har du ikke mobil adgangskontroll, må du benytte medlemskortet ditt på kortleseren til høyre for ytterdøra for å komme inn på senteret. 

Ønsker du å kjøpe drop-in eller andre medlemskap, kan det gjøres her, og du kan deretter laste ned appen "Membro" for å benytte mobil adgangskontroll på ytterdører og porter. 

Vi minner om at det ikke er tillat å slippe andre inn gjennom portene, verken medlemmer eller ikke-medlemmer. Alle besøk skal registeres på portene. 

Hvis du allerede har et medlemskort hos oss, vil dette deaktiveres når du tar i bruk mobil adgangskontroll for første gang. Mobil adgangskontroll kan ikke benyttes til å bekrefte oppmøte til gruppetimer, men i disse tilfellene kan du velge "glemt kort" på booking-terminalene.Kraft Elverhøy holder åpent hver dag, hele året. Som et prøveprosjekt utvider vi åpningstidene på Kraft Elverhøy til 06:00-00:00, mandag til søndag (og helligdager!)

Nye åpningstider er gjeldene frem til 30.6.