2021/01/05

Velg medlemskap med bindingstid når du melder deg inn på Kraft

Skal du melde deg inn hos oss i Kraft? 

Velg et medlemskap med bindingstid, og få 2 måneder med gratis frys inkludert i medlemskapet ditt!* 

I tillegg får alle som melder seg inn i januar en gratis introtime med en av våre PT-er.
Denne timen booker du selv ved å sende en e-post til [email protected] etter innmelding, og denne timen må gjennomføres innen 30.03.2021.


Hvorfor velge et medlemskap med 12 måneders bindingstid?

  • Det gir deg den beste månedsprisen på et medlemskap hos oss.
  • Prisgaranti gjennom 12 måneder. Ingen endring i prisen for deg, selv om våre generelle priser skulle øke i løpet av perioden.
  • Alle som er i aktiv bindingstid får 2 måneder med frys inkludert i prisen*.
  • Melder du deg inn i januar får du en gratis introtime med en av våre PTer. 

Har du et medlemskap med bindingstid, hvor bindingstiden er utløpt, kan du fornye bindingstiden din i ytterligere 12 måneder for de sammen godene. Ta kontakt med oss på epost og legg evt. med gyldig rabattbevis. 

Er du student i Tromsø, og tenker at du ikke ønsker å knytte deg til et medlemskap fordi du reiser hjem hver sommer? Velg medlemskapet student med binding, og da kan du fryse medlemskapet ditt inntil 2 måneder om sommeren og dermed slippe prosessen med å å si opp medlemskapet når du reiser fra Tromsø. I tillegg har du som studentmedlem hos oss tilgang til gjestetrening på samskipnadens treningssentre i Norge**. Les mer om det her.

Skal du i praksis eller på utveksling, kan medlemskapet fryses i lengre perioder ved å sende en søknad til [email protected] Det er dermed ingen grunn til å ikke velge et medlemskap med bindingstid når du melder deg inn hos oss. 

For medlemmer som ikke er i aktiv bindingstid, kan medlemskapet fryses i inntil 2 måneder i løpet av en 2 måneders periode for et gebyr på 49,- per måned. 

Meld deg inn i dag! 

* I bindingstid kan medlemskapet fryses inntil 2 måneder i løpet av en periode på 12 måneder. Bindingstiden forlenges med samme antall måneder som det har blitt fryst. 
** Gjestetrening kan ikke benyttes mens medlemskapet er fryst.