2021/03/04

Kraft Sportssenter og Kraft Elverhøy holder stengt

5. mars 2021

Kjære medlemmene våre 🧡⁠

Som informert torsdag 4. mars er det vedtatt at Tromsø kommune stenger ned alle treningssentre grunnet smittesituasjonen i byen. I første omgang vil tiltaket ha en varighet på 14 dager, til og med 18. mars.

Vedrørende betaling av medlemskontingent i denne perioden, skal våre medlemmer ikke betale for treningstid de ikke får benyttet seg av. I første omgang settes alle medlemskap på frys, og ditt medlemskap utvides tilsvarende perioden vi holder stengt. Samtidig justeres din faktura med forfall denne måneden tilsvarende, slik at ditt beløp reduseres med 45%.

Til informasjon vil Kraft Sportssenter holde åpent for organisert undervisning, og vår resepsjon vil være bemannet hverdager mellom 08:00 og 15:00. I denne tidsperioden er det også anledning til å hente ut personlig eiendeler fra Kraft.

Vi ønsker å bidra til at du skal kunne holde deg i aktivitet de neste ukene, og vil derfor fremover dele treningsplaner og forlag til økter du kan gjøre hjemme. For fortløpende informasjon om dette og annen relevant informasjon for deg som medlem, følg oss på Facebook og Instagram.

Vi savner dere allerede, og gleder oss til å ha dere tilbake på Kraft om ikke så altfor lenge.

Mvh

Alle oss på Kraft