2020/08/27

Kraft Elverhøy har åpnet!

Etter flere måneder stengt, har vi endelig åpnet Kraft Elverhøy for trening igjen. 

Dette treningsstudioet er lokalisert i samme bygg som Prestvannet studentboliger, like ved Extra Elverhøy, og er åpent for alle medlemmer - hver dag mellom 06:00-23:00. Lokalet ble pusset opp og fornyet i februar 2020, og har grunnet pandemien stått så og si urørt siden. Nå gleder vi oss til å ha aktivitet på senteret igjen, men ber alle medlemmer sette seg inn i gjeldene regler og rutiner for bruk av Kraft Elverhøy.  I likhet med Kraft Sportssenter er det innført booking for egentrening på Kraft Elverhøy. 
Booking av treningstid gjøres på iBooking-appen eller via vår hjemmeside. Sett deg inn i våre booking-regler. Disse er tilsvarende booking-reglene på Kraft Sportssenter. 

Når du ankommer treningslokalet, skal treningen bekreftes på skjermen innenfor døra. Det er ikke anledning til å starte sin treningsøkt uten at treningstid er booket og bekreftet. 

Alle som ankommer Kraft Elverhøy skal benytte eget kort på døren. Om du ankommer samtidig som noen andre eller sammen med en venn, skal likevel kortet ditt brukes på ytterdøren. 

Alt utstyr som benyttes i løpet av en økt skal vaskes med såpe, umiddelbart etter bruk. Vennligst benytt sprayflasker og papir som er utplassert i lokalet. 

Når din treningsperioden du har booket deg inn på er over, skal du forlate lokalet umiddelbart. Det er ikke lov til å trene videre inn i en ny tidsperiode uten at booking er gjort og bekreftet. Hvis du ønsker å dobbeltbooke en time, tar du kontakt med vår resepsjon på Kraft Sportssenter, tlf 77 64 90 60. 

Det er satt en plassbegrensning på 7 stk. Vi ber dere om å følge bookingreglene, og respektere dette. Det vil bli utført daglige kontroller på Kraft Elverhøy. 

Vi minner også på punktet fra våre avtalebetingelser, om at misbruk av medlemskort og inn slipp av uvedkommende i våre treningslokaler vil gi et gebyr på 1500,-. 

Følg ellers alle normale smittevernregler. 

  • Vi oppfordrer våre medlemmer til å bruke garderobene i minst mulig grad. Kom ferdig skiftet, og ta dusjen hjemme hvis du har mulighet til det. 
  • Hold 1 m avstand til andre. 
  • Ha god håndhygiene. Hånddesinfeksjon er plassert ut i lokalet. 
  • Hold deg hjemme om du opplever symptomer på sykdom.