KraftStart


Hva er KraftStart?


På Kraft Sportssenter har vi et tilbud som heter KraftStart. Dette er et tilbud for deg som ikke har noen erfaring med trening fra før og som trenger en treningspartner for å komme i gang med fysisk aktivitet og trening. Med KraftStart ønsker vi at du skal oppleve treningsglede og få en trygghet rundt det å være fysisk aktiv. Målet er at aktivitet og trening skal være gøy og bli en del av hverdagen din! 

Sammen skal vi finne en treningsform som passer for akkurat deg. Du kan få hjelp til å sette opp et treningsprogram, du vil få veiledning på teknikker av ulike øvelser eller du kan ha noen å dra på gruppetimer sammen med. Vi vil også kunne hjelpe deg med det praktiske som innmelding, tips til hvordan du pakker treningsbaggen og veilede deg til de gruppetimene som vil passe for deg. 

Tilbudet er gratis og gjelder kun for studenter. Fyll ut og send kontaktskjemaet, så ar jeg kontakt med deg.

 

Hvem tar kontakt med deg?

Jeg, Alexandra King, vil ha ansvaret for å følge opp deg som tar kontakt og som ønsker å benytte deg av KraftStart. Jeg har jobbet som resepsjonist og gruppetreningsinstruktør ved Kraft Sportssenter siden 2014. I dag jobber jeg som idrettsrådgiver og som gruppetreningsinstruktør ved Kraft Sportssenter. Jeg er utdannet sykepleier og har et årsstudium i ernæring og helse. Tidligere har jeg drevet med toppidrett og jobbet som trener i flere år.

Jeg er tilhenger av at fysisk aktivitet og trening skal være gøy, lystbetont og gi deg en mestringsfølelse som du vil få bruk for i din hverdag. Fysisk aktivitet og treningen skal styres av glede og lysten til å bli en bedre versjon av deg selv. Sammen skal vi finne treningsformer som passer for deg, og vise deg at fysisk aktivitet og trening ikke er så skummelt og farlig som det kanskje kan se ut som. Jeg gleder meg til å møte nettopp deg!