KraftStart

Har du lyst til å begynne å trene, men vet ikke helt hvordan eller hvor du skal starte? 

Kanskje du syns det er skummelt å bli medlem på et ukjent treningssenter, er usikker på om du bruker utstyret rett eller har spørsmål om vårt treningstilbud?

Hva er KraftStart?


Dette er et tilbud for deg med lite eller ingen erfaring med trening som trenger hjelp til å komme i gang.

Vi tilbyr hjelp til det praktiske som innmelding, omvisning eller informasjon om vårt treningstilbud. Vi tilbyr også veiledning om hvordan du kan bruke apparater og utstyret vi har på vårt senter, samt tips til hvordan du kan pakke treningsbaggen. Om du ønsker å benytte deg av vårt gruppetimetilbud, men er usikker på hvilke timer som passer for deg kan vi også hjelpe deg med dette.

Med Kraft Start ønsker vi at du skal få en trygghet rundt det å være fysisk aktiv. 

Tilbudet er gratis og gjelder kun for studenter. Fyll ut og send kontaktskjemaet, så tar jeg kontakt med deg.

 

Hvem tar kontakt med deg?

Jeg, Nicoline Giller, vil ha ansvaret for å følge opp deg som tar kontakt og som ønsker å benytte deg av KraftStart. Jeg har jobbet som resepsjonist og gruppetimeinstruktør ved Kraft Sportssenter siden 2018. I dag jobber jeg som idrettsrådgiver, gruppetimeinstruktør og personlig trener.

Jeg ønsker å hjelpe deg med å gjøre treningen effektiv, målrettet og gøy for å oppnå dine ønskede resultater. For meg er det viktig å finne en treningsform som er tilpasset dine behov der du opplever treningsglede, mestring og progresjon.