Velkommen til Kraft sportssenter

Byens mest allsidige trenigstilbud! 

Kraft tilbyr byens mest allsidige treningstilbud. Kraft sportssenter har sentral beliggenhet på Campus Tromsø, samt Elverhøy studenttreningssenter. Vi tilbyr medlemskap til studentvennlige priser, trening og aktiviteter for alle. Her er litt informasjon om Kraftsportssenter som kan være nyttig å kjenne til når du trener her hos oss.

Er det noe du lurer på ønsker vi at du tar kontakt med resepsjonen eller sender en mail til [email protected]. Vi er her for å hjelpe deg.

Hva får du i medlemskapet

 • Styrke/kondisjonsrom med bla. Rigg til funksjonell trening
 • Tilgang til alle gruppetimer
 • Bruk av alle våre flotte saler og haller med forhåndsbooking
 • Tilgang til klatrehall, (ledkort/brattkort påkrevd for å sikre).
 • Gode rabatter på kurs og workshop. Se våre kurs og workshop
 • Garderober med dusj og badstue
 • Gratis gjestetrening hos andre samskipnader rundt omkring i Norge, for mer info se http://kraftsportssenter.no/gjestetrening (Gjelder studentmedlemskap).
 • Frokost etter morgen gruppetimer.
 • Mulighet for leie av skap.
 • Lagidrett i samarbeid med Tromsø studentenesidrettslag (TSI)Ofte stilte spørsmål/ Kjekt å vite:


Oppsigelse:
Alle medlemskap med avtalegiro fortsetter å gå til skriftlig oppsigelse foreligger. Ved oppsigelse send mail til [email protected].

Oppsigelsestiden er (1) en måned regnet fra første månedsskifte etter den dato oppsigelsen er mottatt.

Eksempel: Du melder deg inn den 15.01. Sender oppsigelse 07.04. Siste trekk blir da 20.05 og sluttdato kontrakt vil være 15.06

Frys:
Studentidretten kan innvilge frys av avtale ved følgende forhold; sykemelding med mer enn 1 måneds varighet, svangerskap, midlertidig utstasjonering i forbindelse med studier, jobb eller militærtjeneste. Dokumentasjon skal fremlegges. Se punkt 11 i våre avtalebetingelser:  

Påmelding gruppetimer:
For deltakelse på gruppetimer laster du ned appen vår på http://kraftsportssenter.no/timeplan-og-booking

Medlemmet må selv lage egen bruker. Dette gjøres på hjemmesiden første gang. Telefonnummeret er brukernavnet, passord opprettes selv. Trykk på knappen som sier «hent passord».

Utestengelse av online booking til gruppetimer:
For at medlemmet ikke skal få en «prikk» på medlemskapet må de registrere seg på timen i bookingterminalen i resepsjonsområdet senest 10 min før start. Det er 3 timers frist for avmelding av timen. 3 prikker innenfor 30 dager gir utestengelse av påmelding til gruppetimer.
Regler for online booking: http://kraftsportssenter.no/for-online-booking-hos-kraft-studentidrettssenter-gjelder-følgende-regler

Parkering:
I tidsrommet kl 08.00-16.00 disponerer Kraft et visst antalle p.plasser.  For å benytte disse hentes et parkeringskort i resepsjonen på Kraft. Etter klokken 16:00 og i helgen er det gratis parkering.

Resepsjonen –  shop:
Resepsjonen tar imot deg og hjelper deg med det meste angående senteret. Dette gjelder alt fra medlemskap, timebooking, leie av utstyr m.m.

Vi har et utvalg av mat og drikke som kan kjøpet ved behov. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Garderober:
På Kraft har vi 10 garderober tilgjengelig for våre medlemmer:
Alle garderobeskap må låses med privat hengelås (kan kjøpes i resepsjonen). Alle skap skal tømmes daglig og være åpne ved stenging. Vi klipper låste skap i alle garderober ved stenging. Unntak for denne regelen skap som er bregnet for utleie.

 • 4 damegarderober PLAN 0
 • 4 herregarderober PLAN 0
 • 1 damegarderobe PLAN 1
 • 1 herregarderobe PLAN 1

Leie skap:
Vi leier ut skap til 300,- per semester om ønskelig. 15.januar-15-juli/ 15.juli-15.januar

Rent senter:
Kraft sportssenter ønsker å ta aktive grep for å sikre et rent treningsmiljø. I den forbindelse har vi et samarbeid med Antidoping Norge gjennom deres Rent senter-program.     

Barn på Kraft sportssenter:
Kraft Sportssenter heier på å holde alle i aktivitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter, tilrettelagt for vår målgruppe; studenter og voksne. Fra det året du fyller 16 år til myndighetsalder (18 år) har du mulighet til å kjøpe medlemskap med Kraft dersom foresatte inngå avtale på vedkommende sine vegne. Barn i følge med voksne (personer over 20 år) har anledning til å benytte våre flerbrukshaller, gruppetreningssaler (uten bruk av utstyr) og vår klatrevegg (egne regler for klatrevegg gjelder i tillegg) når disse er ledige. Samtykkeerklæringen for barn må da være lest og underskrevet av foresatt før en eventuell økt på Kraft.

Barn under aldersgrensen til Kraft skal være under tilsyn av voksne under aktivitet på Kraft. De har ikke lov til å oppholde seg i eller benytte seg av våre styrke- og kondisjonsrom. Kun ved særskilt tillatelse gitt av avdelingsleder eller treningsansvarlig kan barn benytte seg av disse fasilitetene. I disse tilfellene må barnet ha fylt 14 år, samtykkeerklæringen for barn med særskilt tillatelse må være lest og underskrevet, og en time med en av våre personlige trenere skal ha vært gjennomført som en introduksjons til treningsteknikk og senterregler. Barnet må også alltid trene i følge med en voksen (person over 20 år).

Ønsker du å ha med deg et barn under aldersgrensen på Kraft? Ta kontakt med oss på forhånd.

For barn under aldersgrensen gjelder studentpriser ved drop-in, klippekort og time med personlig trener. Ved opprettelse av medlemskap kan Elev VGS 12/6/1 måned benyttes.


Trivselsregler og avtalebetingelser på Kraft sportssenter:
Medlemmet plikter å holde seg orientert om, og følge trivselsreglene og avtalebetingelsene som gjelder på sentrene.

Trivselsregler:https://static.levelup.no/cust...

Avtalebetingelser:https://static.levelup.no/cust...

Terms of agreement: https://static.levelup.no/cust...