GJESTETRENING

Gratis gjestetrening hos andre samskipnader rundt omkring i Norge

Hva er gjestetrening?
Med gjestetrening får du som student mulighet til å trene gratis hos andre samskipnader. Du må ha et aktivt medlemskap hos oss i perioden du skal gjestetrene, så bruker du medlemskortet ditt når du gjestetrener.

Skal du til Oslo og Vestfold må du hente ut gjestetreningskort.

Hvorfor må jeg ha med gjestetreningskort til Oslo og Vestfold?
Siden sentrene i Oslo og Vestfold ikke har samme chip-leser som oss, har vi gjestetreningskort til deg som skal til Oslo eller Vestfold. Det må hentes hos ett av våre sentre før du drar.

Trening i Narvik og Alta
Siden Narvik og Alta også er en del av Norgs arktiske samskipnad kan du som medlem på Kraft Sportssenter selvsagt også benytte treningstilbudene der. For å trene i Alta trenger du et aktivt treningskort med korrekt tilgangsprofil. Dette sjekkes ved å kontakte resepsjonen på Kraft.

I Narvik er det Stamina Lodve Langesgt som er treningssenteret. For å få tilgang dit: send en email til [email protected] så ordner vi med Stamina. Treningskort må der hentes i resepsjonens åpningstider.

Hvor mange ganger kan jeg gjestetrene?
Som studentmedlem kan du gjestetrene inntil 30 dager spredt utover et år. I tillegg til det, inntil to måneder ubegrenset i sommerferien (i perioden 1. juni til 1. september).

Info om tilbud, åpningstid etc.
Info om tilbudene hos de andre studentsamskipnadene finner du på deres nettsider:

Tromsø (NAS) Trondheim (SiT) Oslo (SiO) Stavanger (SiS) Agder(SiA) Ås (SiÅs) Vestfold og Drammen (SsN) Bergen (Sammen)