Astrid Fremo Mortvedt

Astrid har alltid vært opptatt av trening og helse, og tok derfor en bachelor i folkehelsearbeid 2015-2018. Målet hennes er å hjelpe deg å finne trening som både er gøy og gir den framgangen du ønsker. Kanskje du også har spørsmål relatert til nærliggende temaer som kosthold og søvn? Astrid er her for å veilede deg i jungelen av informasjon!

Astrids spesialitet er livsstilsendring og å komme igang med trening. Noe hun også synes er veldig interessant er kombinasjonen av styrketrening og utholdenhetstrening. Ja, det går an å bli både sterkere og mer utholdende!

Personlig liker Astrid å drive med ulike aktiviteter som Tromsø kan tilby. Blant annet toppturer på sommeren og vinteren, løping og selvfølgelig styrketrening på Kraft! Hun har tidligere drevet med langrenn, fotball, ridning og kickboxing. Når Atrid ikke er på Kraft eller ute i naturen kan det hende du finner henne som instruktør i bla. vannaerobic og babysvømming på tromsøbadet.

Astrids største motivasjon er å hjelpe deg med å finne treningsformer som gir glede og overskudd i hverdagen, samt god fysisk form og helse!

Faglig kompetanse:

  • Bachelor i folkehelsearbeid
  • Årsstudium i Friluftsliv