Slik booker/ avbestiller du

Første gangen du benytter systemet må du skaffe deg et passord ved å klikke på Ny bruker på timeplanen. Fyll inn ditt mobilnummer og klikk SEND ENGANGSKODE. Du vil nå motta et passord pr. SMS. Vær oppmerksom på at senteret må ha ditt mobilnummer registrert for at du skal kunne få tilsendt passord.

Deretter logger du deg inn ved å benytte ditt mobilnummer som brukernavn og passordet du nettopp fikk tilsendt. Nå er du klar til å booke timer!

For å booke en time klikker du på den hvite ballen på timen du ønsker å booke. I feltet ved siden av står det hvor mange ledige plasser det er på timen. Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste.

Når du har booket en time kan du avbestille denne ved å klikke på det grønne ikonet eller ved å gå inn på "Min side". Husk at du må avbestille senest 60 minutter før timen starter for å unngå å få ikke-møtt.

Ved ankomst på senteret må du bekrefte timen på resepsjonsterminalen senest 5 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt.

For online booking hos Kraft sportssenter gjelder følgende regler:

  • Du kan booke deg på en time tidligst klokken 22:00 3 dager før timen starter.  
  • Booking kan foretas på appen/nettsiden inntil 15 min før timen starter. Hvis det er ledig kapasitet i styrkerommet kan du henvise deg i resepsjonen for å booke tid på en tidsperiode som er påbegynt.   
  • Du må avbestille enn reservert time senest 60 minutter før timen starter for å unngå at du får registrer en ikke-møtt
  • Du må bekrefte timen på booking-terminalene i resepsjonsområdet 5 min før timestart og før du skanner deg inn gjennom slusene i resepsjonsområdet, for å unngå å få en ikke-møtt og for at andre ikke tar din plass
  • Du har anledning til å møte opp i hele treningsperiode på 55 minutt, så lenge treningstiden ikke er fullbooket. Ønsker du å trene etter treningsperioden er startet må du registrere deg i resepsjonen.  
  • Bekreftelse på oppmøte må gjøres før du begynner din trening, og treningsrommet må forlates før treningsperiodens slutt.  
  • Ved 3 eller flere «ikke-møtt» i løpet av de 30 siste dager, vil du ikke kunne benytte online booking de neste 30 dagene, gjeldende fra første «ikke-møtt». Du kan sjekke antall «ikke-møtt» ved å logge inn på min side på nettsiden vår

  • Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste. Hvis du får plass vil du få en SMS om dette og møter opp til vanlig tid. Hvis du fortsatt står på venteliste når det nærmer seg timestart, må du møte opp og dra kortet i bookingterminalen senest 15 minutter før timen starter. Dette for å beholde din plass i ventelistekøen. 

  • På senteret vil ofte mange plasser frigjøres når det er 5 minutter til timestart. Da kan du dra kortet ditt igjen og vil få plass dersom det er blitt nok frigjorte plasser - det er ikke "først til mølla" som gjelder her, men plassen din på ventelista.